Lambeir Leen
Rotselaar - Over Lambeir Leen

Varentstraat 153
3118 Werchter (Rotselaar)

016 53 15 19
     

Logopediepraktijk Leen Lambeir (Werchter), ondersteuning op maat en op jouw tempo

Begeleiding door je logopedist (Werchter)

 

Logopediepraktijk Leen Lambeir werd opgericht in 1992 en biedt begeleiding op maat voor kinderen en jongeren die kampen met spraak-, taal-, slik- en gehoorproblemen.

 

Iedereen is anders. Daarom bestaat er ook geen kant-en-klare oplossing om snel alle problemen op te lossen. Er zijn wel talloze technieken die je kunnen helpen in het omgaan en zelfs wegwerken van jouw moeilijkheden.

 

Op basis van jouw profiel en jouw verwachtingen stel ik een aanpak op maat samen, die gericht is op het vergroten van je vaardigheden. Niet alleen in de praktijk, maar ook in nauwe samenspraak met ouders en school. Want niemand staat op zichzelf. En ondersteuning werkt altijd beter als iedereen betrokken is.

 

Ondersteuning met het oog op een oplossing

 

Logopedie is soms hard werken. Ik focus me sterk op het vinden van oplossingen die bij jou passen. Door op een methodische manier te werken aan spraak-, taal-, slik- en gehoorproblemen vinden we een manier om jou sterker te maken. Zodat je leert omgaan met je beperking of ze stap voor stap overstijgt.

 

Logopedie volgen is dus iets wat werkt, als jij er samen met mij aan werkt. Je mag me altijd contacteren voor meer informatie.

 

Wie kan er in mijn logopediepraktijk in Werchter terecht?

 

In Logopediepraktijk Leen Lambeir ontvang ik vooral kinderen en jongeren uit de regio Werchter, Groot-Rotselaar, Haacht, Betekom en Begijnendijk. Ik richt me op cliënten die kampen met:

 

-        dyslexie

-        dyscalculie

-        dysorthografie

-        articulatieproblemen

-        myofunctionele problemen – of slikproblemen

-        dysfasie

 

Ik ben gespecialiseerd in de logopedische begeleiding van kinderen en jongeren met leerstoornissen, maar ook met een autismespectrumstoornis (ASS).

 

Praktische informatie

 

Iedereen kan een afspraak maken in mijn praktijk. Ik ontvang voornamelijk kinderen en jongeren tussen 3 en 20 jaar oud.

 

Ik ben geconventioneerd, wat wil zeggen dat ik de tarieven hanteer die zijn afgesproken met het RIZIV. Je kan hiervan een deel terugtrekken via de mutualiteit. Informeer hier zeker naar tijdens ons kennismakingsgesprek.

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact op met de praktijk!